0700 000 000

Cum funcționează

Dragi calatori,

 

Pentru a putea efectua rezervari de servicii turistice oferite de Oferte Last Minute trebuie sa urmati cativa pasi simpli, dar care va garanteaza o vacanta de vis:

1. Prin intermediul webiste-ului nostru puteti cauta vacanta dorita in peste 200 milioane de oferte turistice din tara si straintate.

2. Dupa selectia produsului dorit, trebuie sa plasati o comanda mentionand datele Dumneavoastra de contact si datele calatorilor.

3. Pe baza solicitarii Dumneavoastra, veti primi imediat si automat, un e-mail al rezervarii initiale in care sunt specificate serviciile solicitate.

4. Agentii nostri vor verifica disponibilitatea dar si caracteristicile pachetului solicitat, si daca parametrii sunt pozitivi veti primi prin e-mail un bon de comanda, un contract si o factura proforma.

5. Va trebui sa ne returnati fie scanate, fie fotografiate (cu telefonul mobil), bonul de comanda si contractul semnate de Dumneavoastra, respectiv va trebui sa efectuati plata serviciilor solicitate.

6. In urma receptiei platii, vom efectua rezervarea ferma si va vom transmite confirmarea serviciilor solicitate si detalii referitoare la plecarea in vacanta.

7. Inaintea plecarii va trebui sa va asigurati ca aveti toate documentele de identitate necesare pentru calatorie (carte identitate/pasaport, etc.), asigurarile de calatorie (asigurare medicala, carte verde auto, etc.) si biletele/voucherele de calatorie.

8. La intoarcerea acasa va rugam sa transmiteti feed-back-ul Dumneavoastra asupra vacantei avute si a serviciilor prestate de funizori (companie transport/aeriana, hotel, etc.) in sistemele de review-uri turisti.

 

Va dorim calatorie placuta !