0700 000 000

Cum să rezervați

 

Desfasurarea procesului de rezervare

Efectuarea solicitarilor de rezervare reprezinta acum un proces deosebit de simplu. Aici veti invata pas cu pas cum sa gasiti informatii despre vacanta perfecta.

Gasirea celor mai bune oferte - adaugati in campurile de cautare criterile dorite de Dumneavoastra . Pe ecran va aparea o lista cu variantele care se potrivesc acestor criterii. Puteti vizualiza detaliile ofertei selectate si inclusiv conditiile de participare la calatorie.

Puteti efectua o solicitare initiala - nu presupune niciun angajament financiar din partea Dumneavoastra. Dupa trimiterea solicitarii Dumneavoastra consultantii nostri vor verifica disponibilitatea ofertelor touroperatorilor si vor efectua ulterior rezervarea initiala.

Asteptati sa fiti contactati de consultantii nostri - dupa efectuarea rezervarii, consultantii nostri va vor contacta pentru confirmarea acesteia. In cazul in care disponibilitatea nu e confirmata de catre turoperator va vom oferi cele mai bune alternative.

Semnarea contractului - in urma alegerii produsului dorit trebuie semnat contractul aferent. Dupa semnarea acestuia, va rugam sa-l trimiteti pe adresa agentiei.

Efectuarea platii - in contul agentiei.

Confirmare - veti primi o confirmare a achitarii produsului turistic; aceasta trebuie prezentata la aeroport si/sau la hotel.

Cu cateva zile inainte de data plecarii va vom contacta pentru confirmare.

Tot ce mai aveti de facut acum este sa va faceti bagajele.

Daca aveti nelamuriri sau intrebari nu ezitati sa ne contactati pe adresele mentionate in rubrica Contact.

 

 

Nota:
Trimiterea contractului semnat reprezinta echivalentul achizitiei produsului turistic selectat. In momentul confirmarii rezervarii (disponibilitatea produsului confirmata de touroperator, efectuarea platii de catre client) contractul intra in vigoare si nu mai poate fi modficat decat in baza Conditiilor de Participare stipulate de touroperator.